VILKÅR:

Som frivillig på Fæsterålen varierer det hvor mye man jobber i forhold til de forskjellige jobbene, men som hovedregel jobber man et sted mellom 8 og 16 timer fordelt over flere vakter. Du velger selv om du ønsker å jobbe én, eller begge av festivaldagene skulle det være aktuelt å jobbe under selve festivalhelgen. Vi er selvsagt takknemlig hvis du har lyst til å jobbe enda flere timer!

Som takk for innsatsen vil du få et dagspass for 8 timers jobb, eller et helgepass for 16 timers jobb. Det er forventet at du møter edru på jobb, i ren frivillig t-skjorte til alle avtalte timer. Når du ikke er på jobb ber vi alle om å ikke bruke frivilligskjorta selv om den er veldig kul. Dette er fordi det tar seg dårlig ut hvis festivalens frivillige ser med snytt ut enn dens besøkende gjester.

Skulle du bli syk eller på annen måte forhindret fra å stille til avtalt tidspunkt, er du pliktet til å melde fra om dette til nærmeste leder så fort som mulig. Hvis du allerede har fått utlevert pass, men ikke jobber dine avtalte timer vil prisen av et festivalpass bli fakturert med mindre legeerklæring er presentert.

Frivillig-mainnskap.png
 

DU KAN JOBBE FRIVILLIG SOM:

 

BACKSTAGE

 

 

BAR

Er du keen på å tappe og selge øl, brus, snacks og andre barvarer til våre gjester i et rykende tempo er baren definitivt det rette stedet for deg å være frivillig på. Som frivillig i bar er du med på å sørge for at våre besøkende ikke går tørste på festivalen, samt hjelper dem løsne opp på dansefoten.

 

 

BILLETTSALG

Som frivillig i billettsalget er det din oppgave å selge billetter, sjekke legitimasjon og sørge for korrekt armbåndspåsetting.

 

 

MILJØ

 

 

NATTEVAKT

 

 

RIGGING

Riggernes hovedoppgave er å gjøre klart festivalområdet før og etter festivalen finner sted. Den første, og største oppgaven er montering av de store teltene som skal brukes. Dette innebærer blant annet VIP-telt, bar-telt, frivilligtelt og telt til backstageområdet. Deretter skal det monteres og settes på plass innhold i de ulike teltene, og festivalområdet skal deles opp og gjerdes inn. Det er også riggernes ansvar å sørge for at festivalen har et organisert lager med utstyr som skal brukes både før og under festivalen.

Dette er en omfattende og stor jobb, men med en god gjeng flittige frivillige blir arbeidet både effektivt og givende. Å være frivillig på rigg er noe som passer for absolutt alle, og er man samarbeidsvillig, arbeidssom, tålmodig og ryddig er dette definitivt en bonus. Du vil få servert mat når du er på arbeid, og vi kan garantere god stemning på ekte Fæsterålsvis.

 

 

STÆSJKIOSK

 

 

TRANSPORT

Transport av artister før, under og etter festivalen, samt frakt/transport for riggegjengen. Sjåførene må ha gyldig førerkort for bil/minibuss. Vi trenger også truck- og lastebilsjåfører.

 

 

VAKT

Som frivillig vakt er det din oppgave å passe på at alle har det bra under festivalen, og at ingen går seg vill på festivalområdet. Skulle det er noen besøkende som har glemt folkeskikken hjemme, vil det også være de i vakt sin jobb å stramme disse litt opp, samt om nødvendig geleide jåssballan ut av festivalområdet.

 

 

VIP / MATSERVERING