Kela med Madcon

madconweb.jpg
 

Fæsterålen slipper siste artist: Madcon. Resten av artikkelen er egentlig helt unødvendig, Madcon trenger ikke noe mer introduksjon.

Fæsterålen fyller fem år i år og har som mål å skape det heftigste sceneshowet til nå i festivalens historie.

 - Vi tar hvert år stor økonomisk risiko fordi vi ønsker å skape noe spesielt for Vesterålen. Heldigvis er festivalen såpass innarbeidet at vi år har turt å bestille litt ekstra stæsj til scenen, for å si det sånn: vi lover show, sier festivalsjef Stein Inge Pedersen.

Her er alle artistene som er lansert til nå på Fæsterålen 2019

 
 

Spilt med Snoop dogg og Kelly Rowland (tidligere Destiny's Child)

Årets artistrekke toppes av Madcon, som er det mest suksessfylte rapbandet i Skandinavia internasjonalt. Med monsterhiter som “Barcelona”, “Beggin” og “Don´t worry” har duoen holdt seg aktuell siden de startet i 1992. Så høy internasjonal rang har de, at de i 2013 hadde med seg Snoop Dogg og Kelly Rowland med seg på albumet “Icon”. Madcon er aktuell med singelen “Callin you” som allerede har nesten 1. million streams på Spotify.

Madcon kommer til Fæsterålen med fullt crew: hele tolv stykker på scenen skal sørge for “massedains” blant Fæsterålingene.

- Vi er helt sikre på at Madcon kommer til å laise steminga rimelig i taket (Fæsterålen har ikke tak, festivalkontoret anm.) på Fæsterålen, Pedersen. Med over 2 millioner månedlige lyttere på Spotify er det ingen tvil om at det nå er en internasjonalt anerkjent artist som kommer til Fæsterålen.