MurdRocks kommer til FamilieFæsterålen

Murdrocks-Slarv.jpg
 

Norges morsomste YouTuber besøker FamilieFæsterålen

Når Vesterålens største festival har runddag, skal det merkes. 23. og 24. august koker Sortland sentrum av liv, og lørdag formiddag arrangeres den populære familiedelen av festen. Festival-arrangørene tar oppdraget med å lage god stemning på blodig alvor:

– I år er det femårsjubileum for Vesterålens største folkefest, og det kommer vi til å markere kraftig! sier festivalsjef Stein Inge Pedersen. 

Festivalstyret har jobbet på spreng for å lande store navn på plakaten. Og makan til underholdende lineup skal du lete lenge etter. MGP Junior-vinner Oselie, stemningsgarantisten Kevin Boine og selveste Marion Ravn står på scenen under FamilieFæsterålen i år. 

Nå er det klart at festivalen også byr på en av landets aller morsomste humortalenter, YouTube-stjerna som rocker gutte- og jenterom landet over:

– Vi gleder oss til å flire oss skakk av MurdRocks, forteller Stein Inge.

Du kjenner kanskje Markus “MurdRocks” Sannes fra Influencere på TVNorge? I 2017 ble tenåringen fra Telemark nominert til årets morsomste YouTuber - kanskje ikke så rart. Med video etter video med oppfinnsom humor får han sine unge seere til å le så de griner. 

BILLETTER TIL FAMILIEFÆSTERÅLEN FINNER DU HER

Nå har 18-åringen passert 130.000 følgere, og er kjent for sin “preik”, sine kommentarer, Q&A, skjetsjer, reaksjoner, MEMEs og underholdende innfall. 

– Ingen vet bedre “ka ungdommen lika” enn MurdRocks. Vil du være med, så heng på! slår Stein Inge fast.

Siden 2013 har han hatt 22 millioner visninger på kanalen sin! Rappen til ære for katten hans er blitt en viral gjenganger. Lurer du på ka det går i? Sjekk ut videoen her: