Roots´n`Boots med Marith Endresen

Roots`n`Boots reiste landet i sin tid landet rundt. Nå kommer de til Fæsterålen sammen med Marith Endresen.

Roots`n`Boots reiste landet i sin tid landet rundt. Nå kommer de til Fæsterålen sammen med Marith Endresen.

 

Bandet som saumfarte spillestedene i Nord-Norge på 90-tallet er klar for Fæsterålen. Med seg på laget har de Marith Endresen, kjent fra flere plateinnspillinger og tv-opptredener.

Du husker kanskje tacopizzaen på Loftet på Sortland? Det lave taket og de gode folka? Og så husker du kanskje en trommis som satt og spilte trommer på ei stekepanne, en bassist som satt henslengt i en lenestol og en gitarist med en sleik selv Elvis ville vært misunnelig på? Og bak de, tre kordamer som hadde sin helt egen agenda for showet? Det var starten til Roots´n´Boots, nå er de klar til å trøkke til på Fæsterålen.

Ettertraktet

- Vi liker å ha lokale artister på Fæsterålen, og jeg har ofte blitt spurt om vi ikke får til ei reunion av Roots´n´Boots. Derfor er det ekstra stas at vi får det til, og det med sjølvaste Marith Endresen på laget, sier festivalsjæf Stein Inge Pedersen.

Her er alle artistene som er lansert til nå på Fæsterålen 2019

 
Marith Endresen er kjent fra flere TV-opptredener og turneer. Nu kjæm ho heim en tur.

Marith Endresen er kjent fra flere TV-opptredener og turneer. Nu kjæm ho heim en tur.

 

Ettertraktet

- Vi liker å ha lokale artister på Fæsterålen, og jeg har ofte blitt spurt om vi ikke får til ei reunion av Roots´n´Boots. Derfor er det ekstra stas at vi får det til, og det med sjølvaste Marith Endresen på laget, sier festivalsjæf Stein Inge Pedersen.

Av de opprinnelige bandmedlemmene er det bare Hans Isaksen, Geir Morfjord og Ingjerd Strøm Hansen som ikke har gjort søringer av seg. Marith Endresen flytta også for noen år siden til tigerstaden, og har siden da vært et fast innslag på bluesscenene i området.

Musikksjangeren deres som en smeltedigel av blues, gospel og country.

VOL.no: Roots´n´Boots med braksuksess.

- Vi spiller både egenkomponerte låter og coverlåter. Sistnevnte kategori gjør vi en litt egen vri på, sier Ingjerd Strøm Hansen i Roots´n´Boots.