Støvlan i taket! Rednex kommer til Fæsterålen!

Rednex-pressemelding.jpg
 

Det blir kela uten like når Fæsterålingene får ekte svensk cowboydance fra Rednex til under årets jubileumsutgave av Fæsterålen.

25 år etter de slapp sin megahit “Cotton Eye Joe” er bandet Rednex klare for å skape ekte 90 talls eurodance-stemning sammen med feststemte Vesterålinger på årets runde med Fæsterålen.

– Vi har fått en almass med henvendelser fra folk som ønsker ekte 90-tallsnostalgi til Fæsterålen, og det skal vi selvfølgelig innfri. Derfor er vi glad for at ingen ringere enn selveste Rednex kommer, forteller festivalsjef Stein Inge Pedersen i en pressemelding.

Her er alle artistene som er lansert til nå på Fæsterålen 2019

Den svenske musikkgruppen spiller countryinspirert eurodance, og ble kjent i både Europa og USA på 90-tallet for sin megahit “Cotton Eye Joe” som i dag har over 100 millioner avspillinger på musikktjenesten Spotify. Bandet har siden den tid ridd videre på nostalgibølgen, er fremdeles aktuell med over 1 million månedlige lyttere på samme musikktjeneste.

– Vi er peise sikre på at Rednex vil gi en massiv massedains på årets festival, og gleder oss stort til å se hele Vesterålen komme sammen igjen for en ekte folkefest, sier festivalsjef Pedersen.