Cascada til Fæsterålen

CASCADA_festeralen.jpg
 

Hun har vært headliner på mange store festivaler rundt om i Europa. Nå kommer verdenssjernen Cascada til Fæsterålen.

“Everytime we touch” og “Evacuate the dancefloor” er blant hennes største hits. Førstnevnte streamet utrolige 190 milloner ganger på Spotify.

- Vi er sykt, sykt stolte over å kunne presentere Cascada på Fæsterålen. Målet i jubileumsåret var å få noen internasjonalt kjente artister og Cascada er definitivt en av dem, sier festivalsjæf Stein Inge Pedersen.

Cascada ble startet i 2014 av sanger Natalie Horler, DJ Manian og DJ Yanou. På verdensbasis har de solgt over 30 millioner album i tillegg til 15 milloner nedlastninger.

Se flere artister som er lansert her.

VIeltanz på Fæsterålen?

Publikummet på Fæsterålen er kjent for å skape en ekte gledesstemning og ble omtalt som “Nord-Europas beste publikum” da Alphaville  gjestet Fæsterålen første året. Dagen før nasjonaldagen er det altså det altså tysk eurodance som gjelder, og festivalsjefen forventer “Vieltanz”.

- Massedains har jo blitt et etablert skue på Fæsterålen. Vi liker jo å leke oss med Google translate på SLARV-sendingene våre, og oversatt til tysk blir det “vieltanz”. Så vi satser på at Fæsterålen lærer Cascada hvordan skikkelig vieltanz gjøres, sier Pedersen gravalvorlig.

Alle billetter ute

Nå er det mulig å få kjøpt alle type billetter til Fæsterålen. For kort tid siden ble både dagspass og VIP-billettene lagt ut for salg, sier festivalsjef Pedersen. Billettene finner du her.