Vinn opphold for 2 på Stave Camping

stave-www.jpg
 

Vi har sagt det før, og vi sier det igjen: Uten dåkker blir det ikkje nåkka Fæsterålen. Vi rett og slett digga våre frivillige, og er på leting etter enda flere engasjerte sjeler som kunne tenke seg å bidra til å få på plass en ramsalta folkefest til våre festglade Fæsterålinger. Som en gave tilbake for innsatsen er alle som har meldt seg som frivillig innen 10. juli automatisk med i trekningen om et helt vannvittig opphold på Stave Camping for 2. Her vil dere få muligheten til å nyte både fantastisk natur, fresk luft, hot pools og mye mer. I tillegg disker vi opp med både mat og drikke, slik at dere får leve i den luksusen dere fortjener. PS: Vi kan garantere heftig party-stemning i jacuzzien.

Ønsker du å vite mer om hva det vil si å jobbe frivillig på Fæsterålen? Du finner all informasjonen du trenger her.

 
Festivalkontoret