Fæsterålen med bedre billettsalg enn noensinne!

Frivilligsjef Henriette Endresen gleder seg til å ta imot tusenvis av Fæsterålinger, og trenger flere frivillige på lørdag.

Frivilligsjef Henriette Endresen gleder seg til å ta imot tusenvis av Fæsterålinger, og trenger flere frivillige på lørdag.

 

Med litt over en uke igjen til jubileumsutgaven av Fæsterålen selges det billetter som aldri før. Akkurat nå ligger salget 25% over fjoråret, og det kan gi konsekvenser.

I fjor hadde Fæsterålen økt kapasiteten på festivalområdet samt vakthold og øvrig betjening. Fortsetter salget av billetter slik det har vært til nå, kan det være at Fæsterålen må melde utsolgt med samme kapasitet som i fjor.

- Vi hadde nesten forventet at billettsalget i år skulle avta litt i august kontra tidligere år, fordi vi hadde solgt såpass mye på forhånd. Men så langt ser det ikke sånn ut, og vi er allerede utsolgt på VIP lørdag, sier festivalsjef Stein Inge Pedersen. 

Fæsterålen jobber nå som et resultat av det økte billettsalget iherdig for å finne enda flere frivillige. 

- Totalt har vi like mange i mannskapet som i fjor, men vi er ikke helt i mål med antall frivillige i vakt og bar på lørdag. Sikkerhet og service er veldig viktig for oss, derfor har vi et økt behov for frivillige på disse områdene, sier frivilligsjef Henriette Endresen som oppfordrer folk til å ta kontakt. 

- Å være med på “baksida” av Fæsterålen er utrolig kult. Du blir kjent med masse nye mennesker. Jeg tror også at mange melder seg fordi de får være med på å skape noe, sier Endresen. 

Vil du være med i mannskapet? Meld deg på her.

VIP lørdag utsolgt

Årets VIP-telt er større enn noen gang før. Likevel er VIP lørdag utsolgt. Bak maten står Ekspedisjonen og Ringo Haupt, som lover det beste av Vesterålske råvarer.

- Vi må holde igjen noen billetter til de som vil ha VIP begge dagene, derfor har vi nå stoppet salget av VIP kun på lørdagen, sier Stein Inge Pedersen.

I år starter Fæsterålen en halvtime tidligere fordi Vesterålen må tilpasse seg de øvrige politidistriktene med tanke på stengetid på festivaler. Dermed blir VIP teltet omgjort til etterfest med DJ fra 01:00 - 02:30, for de som har VIP-billetter. 

Billetter får du her.