Rekordslipp av gratisbilletter til FamilieFæsterålen

SNN-billettslipp.jpg
 

I fjor kom over 1500 barn og unge til FamilieFæsterålen. Det ble en gedigen suksess for Fæsterålen og Vesterålen som region. 

- Fæsterålen er et arrangement som betyr mye for hele Vesterålen. En type festival som vi mener øker trivsel og bolyst, og har et høyt nivå på opplevelser og artister. Når vi også har FamilieFæsterålen som gir barn og unge uforglemmelige musikkopplevelser er det lett for oss å bli med som samarbeidspartner, sier banksjef Bernt-Ola Nilsen i Sparebank1 Nord-Norge.

Tradisjon

Sparebank1 Nord-Norge har allerede delt ut 10 billetter på en konkurranse, men mandag 19. august kl 17.00 braker det løs, for da deler ut 150 gratisbilletter til FamilieFæsterålen! Billettslippet til Sparebank1 Nord-Norge har blitt en tradisjon under Fæsterålen og det forventes stor pågang også i år. 

- I fjor var det barn i kø allerede fra klokka fra 14.30 for å sikre seg billetter. Det digger vi, de fortjener en skikkelig bra start på skoleåret, sier avdelingsleder på Sortland Maiken Andreassen. 

Vinn gullbillett

Under billettslippet har du også sjansen til å vinne den populære “gullbilletten” som sikrer deg inngang først til den populære artistsigneringa med artistene på FamilieFæsterålen.  

- Når de 150 armbåndene til FamilieFæsterålen deles ut, vil det i noen av konvoluttene, også ligge en gullbillett, så det er kun ved og møte opp, og med en god dose flaks at du kan sikre deg et eksklusivt møte med artistene før selve artistsigneringen starter, forklarer banksjefen. 

Billettene får du tak i mandag klokken 17.00 på Sparebankskontorer på Sortland, Myre, Andenes og Stokmarknes.

Årets artister

I år er det en fullspekket line-up på FamilieFæserålen, med anerkjente artister som Marion Ravn, Kevin Boine, Oselie og Murdrocks. 

- Marion Ravn er, tross alt sin unge alder, en av Norges mest etablerte artister, og med vesterålsk blod i årene er hun en artist vi har ønsket oss lenge, forteller festivalsjef Stein Inge Pedersen. I år er hun en av headlinerne og at vi får en smakebit av henne allerede på FamilieFæsterålen, er helt fantastisk, synes Pedersen. 

Med over 12 millioner avspillinger på sin superhit “Drømmeland” har Kevin Boine tatt kidsa i Norge med storm, og vi lover Fæsterålsk stemning når han entrer scenen på lørdags formiddag. Og selv banksjefen sjøl kjenner at det rykker i dansefoten når musikken til den unge finnmarkingen blæster i høytalerne. 

Mer om FamilieFæsterålen her.

- Med sin nydelige stemme vant Oselie MGP junior i 2017 med låta “Verda Vår”. Etter dette har hun blitt et kjent og velkomment fjes på festivaler over hele landet, og vi gleder oss enormt til å gi den vestlandske popstjerna den fæsterålske opplevelsen, sier festivalsjefen. 

Murdrocks er en norsk YouTuber med nesten 15 millioner visninger på sin YouTube-kanal med samme navn.

- Vi gleder oss veldig til å få Murdrocks, eller Markus Sannes som han egentlig heter, på scenen på FamilieFæsterålen. Det er første gang vi har en YouTubestjerne på besøk, så dette kommer til å bli helt konge, avslutter festivalsjef Pedersen.