Et av landets største liveband til Fæsterålen

De har den siste tiden turnert Norge med utsolgte hus, og med over 40 gull og platinaplater og over 300 millioner streams. Det er klart for Rotlaus til Fæsterålen!

Rotlaus

- Dette har vært et av de mest etterspurte bookingene til oss de siste åra. Vi har prøvd å få det til i flere år, men i 2024 lykkes vi, forteller festivalsjef Stein Inge Pedersen.

Sjangermessig befinner bandet  seg en plass mellom rock, pop og country. Bandet omtaler sjangeren selv som bygderock. Et begrep en ser stadig flere band tilegner seg.

– Vi ser at denne sjangeren står sterkt. Bandet hadde i oktober konserter i Bodø og Tromsø og det var utsolgte hus. Det kommer garantert til å bli kjempestemning, sier Pedersen.


De første billettene revet vekk

Den første billettkategorien er allerede revet vekk da festivalen startet forhåndssalget for en uke siden.

- Vi solgte over 150 billetter på under 5 minutter, da vi åpnet billettsalget, sier billettsjef for Fæsterålen, Synne Christin Larsen.

Festivalen gjorde også noe nytt i år,- de lot fænsen som kjøpte billetter få komme med sine artistønsker. 

- Det var spesielt gledelig å se at Rotlaus var blant de mest etterspurte. Selv om vi også fikk noen helt urealistiske forslag, ser vi ikke bort ifra at flere kan få ønskene sine oppfylt, sier Pedersen. 

Tydelig oppfordring fra festivalkontoret 

De siste årene har det blitt mer og mer populært å gi opplevelser i gave. Nå som festivalkontoret har lansert første artist, kommer de samtidig med en tydelig oppfordring til folket:

- Vi vet at så mange i disse dager lurer på hva de skal kjøpe i julegave til folk de er glad i. En billett til FamilieFæsterålen eller Fæsterålen er en gave som blir satt pris på. Nå som vi har avslørt at Rotlaus kommer, er vi sikker på at Fæsterålen 2024 blir en fantastisk opplevelse som de fleste kan glede seg til, avslutter festivalsjefen. 

Forrige
Forrige

Timbuktu kommer til Fæsterålen – En uforglemmelig opplevelse i Vesterålen