Timbuktu kommer til Fæsterålen – En uforglemmelig opplevelse i Vesterålen

Fæsterålen er strålende fornøyd over å avsløre at den svenske hiphop-superstjernen Jason "Timbuktu" Diakité vil opptre på festivalen 30.-31. august 2024.

Timbuktu, som har vært en av Sveriges mest innflytelsesrike hiphop-artister siden hans første singelutgivelse i 1996, kommer til å bringe sin unike blanding av politisk ladet rap og musikalsk inspirasjon fra folkemusikk, amerikansk blues, samt Västafrika og Jamaica til hjertet av Vesterålen.

Vi er superhappy med å kunne bekrefte at Timbuktu vil være en del av Fæsterålen. Han er en artist som ikke bare skaper feststemning, men også evner å laise steminga opp på et skyhøyt nivå. Dette blir en unik mulighet for Vesterålen å oppleve en slik verdensklasse artist, sier festivalsjef Stein Inge Pedersen.


Timbuktu, kjent for hits som "Alla vill till himmelen men ingen vill dö", "Det löser sig" og "The botten is nådd", har vunnet åtte Grammy Priser og fire P3 Guld-utmerkelser gjennom sin karriere. Etter å ha utgitt ti soloalbum, mottatt utallige gull- og platinaplater, og stadfestet sin plass i Skandinavias musikkelite, fortsetter han å engasjere fans over hele regionen.

Når Timbuktu er ferdig å spille på Fæsterålen, så returnerer han til Hong Kong der han bor nå for tiden. Fæsterålen blir en av få festivaler han gjør i sommer.

- Vi har sprengt artistbudsjettet i år, og dette er en artist vi har lenge ønsket å booke, sier Pedersen. Fra før har artistene Rotlaus, Emelie Hollow og Carina Dahl lansert. 

Forrige
Forrige

Tre nye artistslipp for Fæsterålen 2024

Neste
Neste

Et av landets største liveband til Fæsterålen